ELIMINARE FUNCTIE IMOBILIZARE AUTO

Procesul de eliminare / dezactivare / anulare a functiei de imobilizare NU se incadreaza la categoria de servicii de diagnoza, testare si reparatii auto computerizate cu caracter mobil, in sensul ca acesta NU se poate desfasura la orice domiciliu sau sediu, ci doar in laboratorul nostru special destinat acestui tip de activitati.

Majoritatea autovehiculelor fabricate dupa anul 1995 sunt echipate cu sisteme electronice antifurt, care au scopul de a impiedica pornirea motorului de catre persoane neautorizate.

La unele dintre autoturisme (de la producatorul Renault, Rover, Land Rover, Smart, etc.) aceasta functie apartine strict sistemului de inchidere centralizata, iar la altele a fost creeat un sistem special pentru a impiedica furturile auto, numit imobilizator.

Problema apare in momentul in care sistemul nu mai fuctioneaza corect, blocand pornirea. In acest caz exista doua posibilitati: rezolvarea defectiunii, care e prea costisitoare de cele mai multe ori sau eliminarea functiei sistemului electronic antifurt, daca auto respectiv nu prezinta un risc prea mare de a fi furat.

Daca sunteti interesati sa aflati daca avem posibilitatea de a va oferi aceast tip de servicii pentru un anume autovehicul, va invitam sa ne contactati fie direct (telefonic sau prin e-mail) la datele de contact din pagina “Contact”, fie prin intermediul formularului de contact aflat in pagina “Preturi” a site-ului nostru.