"Fara noi, nu merge."

        Diagnoza-auto-Bucuresti.ro ofera servicii de diagnoza auto pentru modelele de la producatorul Alfa Romeo precum: Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 159, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo 155, Alfa Romeo 4C, Alfa Romeo GTV, Alfa Romeo 166, Alfa Romeo GTA, Alfa Romeo Brera, Alfa Romeo Mito

     Lista cu cele mai intalnite servicii oferite pentru autoturismele marca Alfa Romeo:

 • Pornire FIAT Alfa Romeo Lancia dupa Accident Fuel Cut-Off
 •    Ati fost implicat intr-un accident rutier la bordul unui un autovehicul Alfa Romeo / Lancia, iar masina dumneavoastra imediat dupa impact nu mai porneste, afiseaza la bord "Fuel Cut-Off" si semnalizeaza optic la fiecare punere a contactului?
  Firma autorizata sa presteze servicii de diagnoza auto, testare electronica si resetare computerizata, va pune la dispozitie serviciul de deblocare electronica PE LOC a modulului de control a injectiei autoturismului, impiedicat sa porneasca drept urmare a detectiei unui impact.
  Inainte de a face orice demers in sensul repunerii in functiune a automobilului, se va face o verificare computerizata cu scopul de a putea determina si alte cauze care pot conduce imobilizarea masinii si un control optic al traseului de alimentare pentru a observa eventuale pierderi de combustibil, care ar putea pune in pericol pasagerii.
 • Aliniere Module Alfa Romeo Fiat Lancia Proxy Alignment - Bucuresti si zona Ilfov
 •    Ati inlocuit un modul electronic (Blue & Me / SRS - airbag / etc) la un autoturism sau la o autoutilitara apartinand grupului italian de marci Alfa Romeo + Fiat + Lancia, iar acum numarul kilometrilor afisati in ceasurile de bord apare cu intermitenta?
  Daca este asa, atunci este firesc sa se intample acest lucru si aveti nevoie de o "aliniere a modulelor", sau de un "proxy alignment", iar noi va putem ajuta in acest sens.
  Pentru a verifica daca sunteti - intr-adevar - in acesta situatie, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, vom face intai o verificare computerizata la fata locului. In cazul in care cauza nu este aceasta, nu veti plati operatia de aliniere, ci doar contravaloarea diagnosticarii electronice, in cuantum de 50 lei, la care se adauga deplasarea - daca e cazul.
  *Pretul testarii computerizate incepe de la 50 ron, fara TVA si fara a include deplasarea noastra la vehiculul in cauza. Costul remedierii variaza in functie de marca, modelul, categoria si anul de fabricatie al autovehiculului si nu este inclusa in acest pret. Restul verificarilor (daca mai sunt necesare) se platesc separat. Odata cu emiterea facturii, la preturile indicate se adauga TVA.

CINE SUNTEM

Diagnoza-auto-Bucuresti.ro este o firma specializata in domeniul auto care ofera servicii de calitate ireprosabila la preturi imbatabile.
Desi lista completa este foarte cuprinzatoare putem aminti doar cateva:

 • DIAGNOZA PARAMETRI SISTEM

  Urmarirea parametrilor pentru diversele module instalate ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag

 • DIAGNOZA SISTEM CLIMATIZARE

  Diagnosticare aer conditionat, clima si orice alt tip de sistem sau subsistem de climatizare auto.

 • EVALUARE AUTO SECOND HAND

  Analiza cuprinzatoare asupra starii tehnice a unui autovehicul utilizat inainte de achizitionare.

 • PROGRAMARE / ADAPTARE

  Remediere defecte ale sistemelor electronice auto, deblocarea unor functii si personalizarea acestora.

 • REGENERARE FILTRU DE PARTICULE

  Proceduri complete de regenerare a sistemelor de limitare a poluarii masinilor dotate cu motor Diesel.

 • RESETARE AUTO

  Eliminarea unor martori de service sau inspectie sau resetarea intervalelor de mentenanta in urma interventiilor.

© Copyright 2016 Diagnoza-auto-bucuresti.ro - Diagnoza auto mobila Audi Bucuresti Ilfov --- Toate drepturile rezervate.