"Fara noi, nu merge."

        Diagnoza-auto-Bucuresti.ro ofera servicii de diagnoza auto pentru modelele de la constructorul AUDI precum: Audi A1, Audi S1, Audi A2, Audi A3, Audi S3, Audi A4, Audi S4, Audi A5, Audi S5, Audi A6, Audi S6, Audi A7, Audi A8, Audi S8, Audi Q2, Audi Q3, Audi Q5, Audi Q7, Audi All-road, Audi Quattro, Audi TT, Audi R8 V10, Audi 80, Audi 90

     Lista cu cele mai intalnite servicii oferite pentru autoturisme Audi:

 • Codare / Scriere / Programare / Rescriere / Adaptare / Initializare / Sincronizare Pompa de Injectie Audi / Vw TDI 2.5L V6 si la domiciliu
 •    Unitatea noastra de service din Bucuresti si zona Ilfov se ocupa cu rezolvarea problemelor de electrica si electronica auto, alaturi de servicii profesionale de diagnoza auto, testare electronica, programare / rescriere / adaptare / initializare / resincronizare / codare computerizata pe masina, pentru pompele de injectie asistate electronic BOSCH VP-44, cu care sunt echipate automobilele Audi cu motoare diesel V6 de 2.5L (cod motor AKN / AKE, etc.).
  Aceste operatii se impun in cazul inlocuirii pompei sau a unitatii de control a sistemului de injectie, deoarece altfel pornirea motorului va fi impiedicata, acestea avand nevoie sa se "recunoasca reciproc", pentru ca fac parte din sistemul de securitate (antifurt) al masinii respective.
  In scopul programarii este absolut necesar codul de securitate al masinii, iar de cele mai multe ori poate fi extras pe loc. La cererea clientului, ne putem deplasa (contra cost) si la sediul sau domiciliul din Bucuresti, Ilfov sau din zonele invecinate.
 • Servicii programare chip cheie / chei Audi la domiciliu - Bucuresti - Ilfov
 •     Va putem ajuta cu servicii de citire / extragere cod securitate (PIN / SKC) si de programare de cheie cu chip pentru autoturismele Audi chiar si la domiciliu in Bucuresti, Ilfov sau imprejurimi.
  Inainte de a actiona pentru rezolvarea solicitarii, trebuie facuta o investigatie auto computerizata asupra modulelor electronice care pot impiedica pornirea masinii.
  * Preturile fiecarei operatii difera in functie de modelul si de anul de fabricatie al masinii.
 • Problema Audi A3, A4, A5, A6, A8 nu pune contactul nu aprinde bordul nu invarte nu porneste in Bucuresti - Ilfov
 •    Putem sa va asista la a porni fara anularea functiei de imobilizare autovehiculele Audi A3, A4, A5, A6, A8 fabricate dupa anul 2004, care la incercarea de a porni nu afiseaza nici un martor in bord, nu pun contactul si nici nu invart electromotorul. Remedierea problemei poate fi facuta dupa aceea, in service.
  Recomandam si chiar insistam sa facem o testare PE LOC a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii, chiar si in trafic sau la sediul / domiciliul dumneavoastra din zona Bucuresti si Ilfov.

CINE SUNTEM

Diagnoza auto Bucuresti este o firma specializata in domeniul auto care ofera servicii de calitate ireprosabila la preturi imbatabile.
Desi lista completa este foarte cuprinzatoare putem aminti doar cateva:

 • DIAGNOZA PARAMETRI SISTEM

  Urmarirea parametrilor pentru diversele module instalate ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag

 • DIAGNOZA SISTEM CLIMATIZARE

  Diagnosticare aer conditionat, clima si orice alt tip de sistem sau subsistem de climatizare auto.

 • EVALUARE AUTO SECOND HAND

  Analiza cuprinzatoare asupra starii tehnice a unui autovehicul utilizat inainte de achizitionare.

 • PROGRAMARE / ADAPTARE

  Remediere defecte ale sistemelor electronice auto, deblocarea unor functii si personalizarea acestora.

 • REGENERARE FILTRU DE PARTICULE

  Proceduri complete de regenerare a sistemelor de limitare a poluarii masinilor dotate cu motor Diesel.

 • RESETARE AUTO

  Eliminarea unor martori de service sau inspectie sau resetarea intervalelor de mentenanta in urma interventiilor.

© Copyright 2016 Diagnoza-auto-bucuresti.ro - Diagnoza auto mobila Audi Bucuresti Ilfov --- Toate drepturile rezervate.