"Fara noi, nu merge."

        Diagnoza-auto-Bucuresti.ro ofera servicii de diagnoza auto pentru modelele de la producatorul Fiat precum: Fiat Punto, Fiat Panda, Fiat Ducato, Fiat Tipo, Fiat Bravo, Fiat Sedici, Fiat Albea, Fiat 500 xl, Fiat Idea, Fiat Uno, Fiat Abarth, Fiat Doblo, Fiat Multipla

     Lista cu cele mai intalnite servicii oferite pentru autoturismele marca Fiat:

 • Pornire Alfa Romeo FIAT Renault Ford dupa accident / impact cand nu mai porneste
 •    Ati fost implicat intr-un accident rutier la bordul unui un autovehicul Alfa Romeo / Citroen / FIAT / Ford / Lancia / Peugeot / Renault, iar masina dumneavoastra imediat dupa impact nu mai porneste? Nu va panicati, va ajutam noi!
  Firma autorizata sa presteze servicii de diagnoza auto, testare electronica si resetare computerizata, va pune la dispozitie serviciul de deblocare electronica PE LOC a modulului de control a injectiei autoturismului, impiedicat sa porneasca drept urmare a detectiei unui impact.
  Inainte de a face orice demers in sensul repunerii in functiune a automobilului, se va face o verificare computerizata cu scopul de a putea determina si alte cauze care pot conduce imobilizarea masinii si un control optic al traseului de alimentare pentru a observa eventuale pierderi de combustibil, care ar putea pune in pericol pasagerii.
  Pretul testarii computerizate incepe de la 50 ron, fara TVA si fara a include deplasarea noastra la vehiculul in cauza. Costul remedierii variaza in functie de marca, modelul, categoria si anul de fabricatie al autovehiculului si nu este inclusa in acest pret. Restul verificarilor (daca mai sunt necesare) se platesc separat. Odata cu emiterea facturii, la preturile indicate se adauga TVA.
 • Calibrare senzor cuplu coloana directie volan FIAT / Nissan / Hyundai - Bucuresti Ilfov
 •    Service electrica auto din Bucuresti, punem la dispozitia celor interesati la preturi convenabile servicii profesionale de calibrare senzor pozitie / cuplu coloana directie (volan) la auturismele FIAT / Nissan / Hyundai cu servodirectie electrica, chiar si la sediu / domiciliu.
  Aceasta operatie se impune fie dupa inlocuirea senzorului in cauza, fie dupa schimbarea intregii coloane de directie.
  Inainte de a initia procedura de calibrare vom face o verificare computerizata pentru a evidentia eventuale probleme care ar putea impiedica acest proces.
  Daca procesul de calibrare - totusi - nu reusesete, se vor preleva in schimb cauzele care au oprit realizarea cu succes a operatiunii, platindu-se doar operatia de diagnosticare in acest caz, la care s-ar putea adauga pretul deplasarii la masina, cand este cazul. Pretul unei simple verificari computerizate este de 50 de lei, iar odata cu emiterea facturii, la pret se adauga TVA.
  La cererea dumneavoastra, ne putem deplasa contra-cost si la orice sediu / domiciliu din Bucuresti, Ilfov, sau din vecinatate.

CINE SUNTEM

Diagnoza-auto-Bucuresti.ro este o firma specializata in domeniul auto care ofera servicii de calitate ireprosabila la preturi imbatabile.
Desi lista completa este foarte cuprinzatoare putem aminti doar cateva:

 • DIAGNOZA PARAMETRI SISTEM

  Urmarirea parametrilor pentru diversele module instalate ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag

 • DIAGNOZA SISTEM CLIMATIZARE

  Diagnosticare aer conditionat, clima si orice alt tip de sistem sau subsistem de climatizare auto.

 • EVALUARE AUTO SECOND HAND

  Analiza cuprinzatoare asupra starii tehnice a unui autovehicul utilizat inainte de achizitionare.

 • PROGRAMARE / ADAPTARE

  Remediere defecte ale sistemelor electronice auto, deblocarea unor functii si personalizarea acestora.

 • REGENERARE FILTRU DE PARTICULE

  Proceduri complete de regenerare a sistemelor de limitare a poluarii masinilor dotate cu motor Diesel.

 • RESETARE AUTO

  Eliminarea unor martori de service sau inspectie sau resetarea intervalelor de mentenanta in urma interventiilor.

© Copyright 2016 Diagnoza-auto-bucuresti.ro - Diagnoza auto mobila Audi Bucuresti Ilfov --- Toate drepturile rezervate.