"Fara noi, nu merge."

       Diagnoza-auto-Bucuresti.ro va ajuta cu cele mai bune servicii de diagnoza auto pentru modelele de la constructorul FORD precum: Ford Focus, Ford Focus ST RS, Ford Mondeo, Ford Mondeo ST-Line, Ford Ka, Ford Kuga, Ford Galaxy, Ford Transit, Ford Transit Connect, Ford Ranger, Ford Raptor, Ford F-150, Ford Fiesta, Ford Ecosport, Ford S-Max, Ford C-Max, Ford B-Max, Ford Fusion, Ford Taurus, Ford Mustang

     Lista cu cele mai intalnite servicii oferite pentru autoturismele FORD:

 • Diagnoza FORD - Testare auto si service de electrica auto chiar si la domiciliu in Bucuresti si Ilfov
 •     Suntem autorizati in solutionarea problemelor de electrica si electronica auto si va oferim la un pret decent servicii profesionale de diagnoza auto, testare electronica, programare si resetare computerizata pentru orice autovehicul din gama FORD, fie el autoturism, SUV, sau autoutulitara, produse in intervalul 1990-2014.
  Utilizam echipamente de diagnosticare dedicate marcii FORD (VCM-IDS) la fel ca si colegii nostrii din reprezentantele de marca si cu ajutorul lor putem regenera fortat filtrele de particule, activa / dezactiva / personaliza anumite functii ale masinii, urmari in timp real diversi parametri de functionare, citi / sterge / interpreta coduri de defect, reseta intervelele de inspectie / service si multe altele.
 • Diagnoza si programare chip pe loc cheie sau chei FORD Fiesta Focus Mondeo Transit
 •     Serviceul nostru auto din Bucuresti va ofera interventii profesionale de diagnoza si de programare a cheilor cu chip pentru majoritatea autovehiculelor europene sau americane Ford: Fiesta, Focus, Ranger, F-150, Fusion, Mondeo, Tranzit, Mustang etc. chiar si pe loc
  Daca masina nu mai porneste din orice alt motiv decat pierderea, distrugerea sau alterarea datelor din chip-ului cheii, se impune o verificare computerizata atenta a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea autovehiculului, in scopul determinarii corecte a cauzei care genereaza aceasta situatie.
 • Programare / Reprogramare / Initializare / Reinitializare Pompa de Injectie Ford DI / TDDI - Bucuresti sau Ilfov
 •     Avem specializare in rezolvarea de probleme cu electrica auto, testare, programare / rescriere / adaptare / reinitializare / sincronizare electronica auto computerizata pe masina, pentru pompele de injectie asistate electronic (de ex: Bosch VP-44) cu care sunt echipate automobilele FORD: Focus TDDI, Mondeo TDDI, Transit DI, etc. Aceste operatii sunt OBLIGATORII in cazul inlocuirii pompelor sau a controllerelor sistemului de alimentare, altfel va fi imposibila pornirea motorului din cauza sistemului de securitate (antifurt) al masinii.
 • Problema pornire FORD imobilizat - nu invarte, nu porneste, clipeste doar un LED rosu - Bucuresti sau Ilfov
 •     Daca FORD-ul dumneavoastra nu mai invarte electromotorul si deci nici nu mai porneste, iar led-ul rosu din bord, intre ceasuri se aprinde cu intermitenta, atunci asta inseamna ca masina este imobilizata, asa ca e timpul sa apelati la un specialist.
  Suntem firma autorizata in prestarea serviciilor de diagnoza auto, testare electronica si resetare computerizata.
  Inainte de a face orice demers in sensul repunerii in functiune a automobilului, se va face o verificare computerizata cu scopul de a putea identifica acea cauza care a determinat sau inca determina imobilizarea masinii.
 • Resetare FORD pe loc - cranking time exceeded si la domiciliu Bucuresti sau Ilfov
 •     Pentru autovehiculele FORD de generatie mai noua (Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga, Transit, F150, etc.) care, dupa incercari mai lungi de a le porni, afiseaza in bord mesajul "Cranking time exceeded" fara a mai "da la automat" (nu mai actioneaza electromotorul) va punem la dispozitie serviciul de deblocare pe loc a sistemului, cand auto e imobilizat la domiciliu.
  Va recomandam sa nu incercati din nou actionarea electromotorului "pe direct", sa nu scoateti nici sigurantele, nici bornele bateriei in speranta ca se va "reseta"! Exista riscul sa va creeati si mai multe probleme pentru ca este nevoie de cineva specializat.
 • OBSERVATII
  * Pretul unei verificari computerizate poate varia si nu cuprinde deplasarea noastra la masina imobilizata. Programarea (daca e cazul sa se faca) se plateste separat.
  ** Pretul acestor servicii difera in functie complexitatea lor, dar si in functie de tipul vehiculului asupra caruia se intervine (autoturism, utilitara)
  *** La cerere, ne putem deplasa contra cost si la orice sediu sau domiciliu din Bucuresti, Ilfov sau din tara.

CINE SUNTEM

Diagnoza-auto-Bucuresti este o firma specializata in domeniul auto care ofera servicii de calitate ireprosabila la preturi imbatabile.
Desi lista completa este foarte cuprinzatoare putem aminti doar cateva:

 • DIAGNOZA PARAMETRI SISTEM

  Urmarirea parametrilor pentru diversele module instalate ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag

 • DIAGNOZA SISTEM CLIMATIZARE

  Diagnosticare aer conditionat, clima si orice alt tip de sistem sau subsistem de climatizare auto.

 • EVALUARE AUTO SECOND HAND

  Analiza cuprinzatoare asupra starii tehnice a unui autovehicul utilizat inainte de achizitionare.

 • PROGRAMARE / ADAPTARE

  Remediere defecte ale sistemelor electronice auto, deblocarea unor functii si personalizarea acestora.

 • REGENERARE FILTRU DE PARTICULE

  Proceduri complete de regenerare a sistemelor de limitare a poluarii masinilor dotate cu motor Diesel.

 • RESETARE AUTO

  Eliminarea unor martori de service sau inspectie sau resetarea intervalelor de mentenanta in urma interventiilor.

© Copyright 2016 Diagnoza-auto-bucuresti.ro - Testare auto mobila Ford Bucuresti Ilfov --- Toate drepturile rezervate.