"Fara noi, nu merge."

        Diagnoza-auto-Bucuresti.ro ofera servicii de diagnoza auto pentru modelele de la producatorul Honda, ca de exemplu: Honda Jazz, Honda Accord, Honda Civic, Honda CR-V, Honda FR-V, Honda HR-V, Honda CRX

     Lista cu cele mai intalnite servicii oferite pentru autoturismele marca Honda:

 • Pornire Honda imobilizata la domiciliu IMA - nu porneste, nu recunoaste cheia Bucuresti
 •    Sunteti posesorul unui autorism HONDA si la incercarea de a o porni nu invarte electromotorul, iar martorul verde al cheii se aprinde cu intermitenta in bord?
  Nu va impacientati si nici nu incercati sa fortati in vre-un fel pornirea masinii (cu cabluri de curent, trasa, etc.), pentru ca pe langa faptul ca nu va porni riscati sa produceti si alte avarii, iar asta chiar nu merita.
  Noi va oferim solutia simpla si sigura, fara costuri de tractare, sau transport cu platforma, chiar si la sediul / domiciliul dumneavoastra: venim si va pornim masina!
  In scopul unei determinari cat mai exacte a cauzei care a generat fenomenul de imobilizare, vom face - mai intai - o diagnosticare computerizata a masinii la fata locului.
  *Pretul total al interventiei difera in raport de cauza imobilizarii, pe care o vom stabili mai intai la fata locului, dar si de distanta pana la locatia in care se afla masina dumneavoastra.
 • Calibrare adaptare initializare ambreiaj transmisie cutie viteze Honda i-Shift in zona Bucuresti si Ilfov
 •    Service auto, din Bucuresti, punem la dispozitia celor interesati servicii de asistenta pe parte de diagnoza si testare auto computerizata, pentru autoturismele Honda echipate cu cutie de viteze semiautomata / robotizata i-Shift, in vederea adaptarii / initializarii / calibrarii / recalibrarii sistemului, dupa demontarea / montarea / inlocuirea elementelor kit-ului de ambreiaj, sau a altor elemente.
  Mai intai se va face o verificare computerizata a acestuia, pentru a stabili care este cauza pentru care sistemul functioneaza defectuos / nu functioneaza,
 • Programare chip cheie chei Ford Honda Hyundai Matiz Opel Peugeot Bucuresti
 •    Daca autoturismul dumneavoastra HONDA nu porneste sau are recunoaste cheia atunci aveti nevoie de serviceul nostru auto din Bucuresti.
  Punem la dispozitia posesorilor si utilizatorilor de automobile enumerate mai jos, servicii de extragere a codului de securitate (PIN / SKC) si de programare a cheilor auto cu chip / microchip / transponder (chiar si pe loc) la sediul / domiciliul clientului. Acestea sunt disponibile pentru anumite modele de autovehicule: Audi, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Smart, VolksWagen
  Daca masina in cauza nu mai porneste din orice alt motiv decat pierderea / distrugerea fizica a chip-ului cheii, este absolut necesara efectuarea unei o verificari computerizate detaliate a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea autovehiculului, in scopul determinarii cat mai precise a cauzei care genereaza aceasta situatie, inainte de a incerca orice modalitate de remediere.
  *Pretul unei testari computerizate simple porneste de la 50 de lei si nu cuprinde alte verificari (pe parte electrica - de exemplu), sau interventii si nici deplasarea noastra la masina imobilizata. Odata cu emiterea facturii, la pret se adauga TVA. Serviciul de programare (daca se impune acest lucru) se plateste separat.

CINE SUNTEM

Diagnoza-auto-Bucuresti.ro este o firma specializata in domeniul auto care ofera servicii de calitate ireprosabila la preturi imbatabile.
Desi lista completa este foarte cuprinzatoare putem aminti doar cateva:

 • DIAGNOZA PARAMETRI SISTEM

  Urmarirea parametrilor pentru diversele module instalate ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag

 • DIAGNOZA SISTEM CLIMATIZARE

  Diagnosticare aer conditionat, clima si orice alt tip de sistem sau subsistem de climatizare auto.

 • EVALUARE AUTO SECOND HAND

  Analiza cuprinzatoare asupra starii tehnice a unui autovehicul utilizat inainte de achizitionare.

 • PROGRAMARE / ADAPTARE

  Remediere defecte ale sistemelor electronice auto, deblocarea unor functii si personalizarea acestora.

 • REGENERARE FILTRU DE PARTICULE

  Proceduri complete de regenerare a sistemelor de limitare a poluarii masinilor dotate cu motor Diesel.

 • RESETARE AUTO

  Eliminarea unor martori de service sau inspectie sau resetarea intervalelor de mentenanta in urma interventiilor.

© Copyright 2016 Diagnoza-auto-bucuresti.ro - Diagnoza auto mobila Honda Bucuresti Ilfov --- Toate drepturile rezervate.