"Fara noi, nu merge."

       Diagnoza-auto-Bucuresti.ro se ocupa cu diagnoza auto pentru autoturisme marca MERCEDES-BENZ precum: Mercedes-Benz A-Class, Mercedes-Benz B-Class, Mercedes-Benz C-Class, Mercedes-Benz CLA-Class, Mercedes-Benz CLK-Class, Mercedes-Benz CL-Class, Mercedes-Benz CLS-Class, Mercedes-Benz E-Class, Mercedes-Benz G-Class, Mercedes-Benz GL-Class, Mercedes-Benz GLA-Class, Mercedes-Benz GLK-Class, Mercedes-Benz GLC-Class, Mercedes-Benz GLE-Class, Mercedes-Benz GLS-Class, Mercedes-Benz M-Class, Mercedes-Benz R-Class, Mercedes-Benz S-Class, Mercedes-Benz SL-Class, Mercedes-Benz SLK-Class, Mercedes-Benz SLR-Class, Mercedes-Benz R-Class, Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz Sprinter, Mercedes-Benz Unimog, Mercedes-Benz Actross, Mercedes-Benz Citaro

     Lista cu cele mai intalnite servicii oferite pentru autoturismele MERCEDES-BENZ:

 • Reparatii START ERROR - Service MERCEDES-BENZ clasa A class Vito Sprinter in Bucuresti si Ilfov
 •     Service specializat pe servicii de diagnoza computerizata si reparatii ale sistemelor electrice si electronice auto, asiguram reparatia in cazul problemei de pornire aparute la autoturismele si autoutilitarele Mercedes din clasa A (W168), Vito (W638), Sprinter (W901/2..6), care – la incercarea de a le porni - afiseaza in bord mesajul “Start Error”.
  Pentru determinare corecta a cauzei problemei se va realiza PE LOC o testare completa a sistemelor electronic asistate care ar putea avea ca efect imobilizarea autovehiculului.
 • Deblocare coloana directie MERCEDES-BENZ la domiciliu - nu se pune contactul - Bucuresti Ilfov
 •     Sunteti posesorul unui MERCEDES (clasa C / E / S / CLS) pe care l-ati oprit, iar la incercarea de a-l porni permite rotirea cheii in contact, dar nu mai face nimic? Nu e cazul sa disperati si sa nu fortati contactul si nu scoateti nici sigurantele, nici bornele bateriei in speranta ca se va "reseta"!
  Ca service autorizat pentru prestarea serviciilor de diagnoza si testare auto computerizata la orice model de MERCEDES-BENZ, putem veni la dumneavoastra pentru a identifica problema, iar apoi putem incerca sa o deblocam.
 • Diagnoza, calibrare, reglare inaltime suspensie MERCEDES-BENZ la Domiciliu - Bucuresti Ilfov
 •     Avem o echipa calificata mobila de interventii pe parte electrica si de electronica auto, ce dispune de echipamente de diagnosticare si testare dedicate pentru MERCEDES-BENZ, care permit operatii de diagnosticare si calibrare / reglare a inaltimii pernelor sistemului de suspensie pneumatica cu care sunt echipate autovehiculele Mercedes.
 • Problema MERCEDES - descuiere portbagaj incuiat la domiciliu in Bucuresti - cheia/cheile uitate inauntru
 •     Aveti un MERCEDES (clasa C / E / S / CLS) pe care mai intai l-ati descuiat, iar mai apoi din neatentie ati inchis capacul portbagajului, lasand singura cheie / toate cheile in interiorul lui?
  Nu e cazul sa disperati si sa fortati deschiderea portbagajului sau sa cumparati alta cheie... Suntem un service autorizat si avem solutia problemei dumneavoastra: venim la locatie si va descuiem portbagajul pentru a va putea recupera cheia / cheile incuiate pana atunci in interiorul lui.
 • Programare MERCEDES BENZ filtru debitmetru aer injectoare egr Bucuresti si zona Ilfov
 •     Oferim service electrica auto din Bucuresti si va punem la dispozitie pentru autoturismele si autoutilitarele MERCEDES, servicii de diagnoza auto, testare computerizata si adaptare / programare / resetare electronica a diverselor componente inlocuite pe masina, cum ar fi: injectoarele diesel common-rail, filtrul si debitmetrul de aer de pe motoarele de 2.2 cdi, valva EGR cu senzor de pozitie (electrice, nu vacumatice), filtrul de particule si senzorul de presiune diferentiala aferent acestuia, etc.
  La solicitarea dumneavoastra, ne putem deplasa contra-cost si la locatia la care se afla masina, in functie de disponibilitate.
 • OBSERVATII
  * Pretul unei verificari computerizate poate varia si nu cuprinde deplasarea noastra la masina imobilizata. Programarea (daca e cazul sa se faca) se plateste separat.
  ** Pretul acestor servicii difera in functie complexitatea lor, dar si in functie de tipul vehiculului asupra caruia se intervine (autoturism, utilitara)
  *** La cerere, ne putem deplasa contra cost si la orice sediu sau domiciliu din Bucuresti, Ilfov sau din tara.

CINE SUNTEM

Diagnoza-auto-Bucuresti este o firma specializata in domeniul auto care ofera servicii de calitate ireprosabila la preturi imbatabile.
Desi lista completa este foarte cuprinzatoare putem aminti doar cateva:

 • DIAGNOZA PARAMETRI SISTEM

  Urmarirea parametrilor pentru diversele module instalate ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag

 • DIAGNOZA SISTEM CLIMATIZARE

  Diagnosticare aer conditionat, clima si orice alt tip de sistem sau subsistem de climatizare auto.

 • EVALUARE AUTO SECOND HAND

  Analiza cuprinzatoare asupra starii tehnice a unui autovehicul utilizat inainte de achizitionare.

 • PROGRAMARE / ADAPTARE

  Remediere defecte ale sistemelor electronice auto, deblocarea unor functii si personalizarea acestora.

 • REGENERARE FILTRU DE PARTICULE

  Proceduri complete de regenerare a sistemelor de limitare a poluarii masinilor dotate cu motor Diesel.

 • RESETARE AUTO

  Eliminarea unor martori de service sau inspectie sau resetarea intervalelor de mentenanta in urma interventiilor.

© Copyright 2016 Diagnoza-auto-bucuresti.ro - Testare auto mobila Mercedes-Benz Bucuresti Ilfov --- Toate drepturile rezervate.