"Fara noi, nu merge."

        Diagnoza-auto-Bucuresti.ro ofera servicii de diagnoza auto pentru modelele de la producatorul Land Range Rover precum: Range Rover Classic, Range Rover P38A, Range Rover L322, Range Rover L405, Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Velar, Range Rover Autobiography, Land Rover Discovery, Land Rover Defender, Land Rover Freelander 2, Land Rover 110

     Lista cu cele mai intalnite servicii oferite pentru autoturismele marca Range Rover:

 • Diagnoza auto la domiciliu Bucuresti Ilfov pentru Land Rover si Range Rover
 •    Serviceul nostru auto pune la dispozitia dumneavoastra, atat pe teren (in trafic, sau la sediul / domiciliul din Bucuresti / Ilfov si zonele invecinate) cat si la sediile noastre, servicii profesionale de diagnoza auto prin testare computerizata, dar si interventii rapide pe loc pe parte electrica / software auto, pentru orice autoturism sau autoutilitara, fie ea Ford, Land / Range Rover, sau Jaguar si nu numai.
  Pretul unei verificari computerizate variaza in functie de natura si de complexitatea serviciului solicitat, si porneste de la 50 de Lei, fara TVA si fara a include deplasarea noastra la vehiculul avariat. se calculeaza separat pretul oricaror alte verificari suplimentare (conexiuni, cablaje, etc.) necesare depistarii componentei defecte. Odata cu emiterea facturii, la preturile aratate se adauga TVA.
 • Calibrare reglare suspensie aer Land / Range Rover la Domiciliu Bucuresti Ilfov
 •    Suntem service autorizat si va punem la dispozitie in Bucuresti, in Ilfov si in imprejurimi o echipa calificata mobila de interventii pe parte electrica / electronica auto, ce dispune de echipamente de diagnosticare, testare si calibrare a inaltimii pernelor sistemului de suspensie pneumatica cu care sunt echipate autovehiculele Land / Range Rover.
  Pretul testarii computerizate incepe de la 150 ron pentru autoturisme, fara a include TVA sau deplasarea noastra la vehiculul in cauza. Restul verificarilor (daca mai sunt necesare) si procedura de calibrare se platesc separat. Odata cu emiterea facturii, la preturile indicate se adauga TVA.
  In acest sens, colaboram si cu alte unitati service auto, din Bucuresti si din apropiere, care fie nu au dezvoltat un departament specializat, fie au o plaja restransa de servicii pe acest domeniu.

CINE SUNTEM

Diagnoza-auto-Bucuresti.ro este o firma specializata in domeniul auto care ofera servicii de calitate ireprosabila la preturi imbatabile.
Desi lista completa este foarte cuprinzatoare putem aminti doar cateva:

 • DIAGNOZA PARAMETRI SISTEM

  Urmarirea parametrilor pentru diversele module instalate ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag

 • DIAGNOZA SISTEM CLIMATIZARE

  Diagnosticare aer conditionat, clima si orice alt tip de sistem sau subsistem de climatizare auto.

 • EVALUARE AUTO SECOND HAND

  Analiza cuprinzatoare asupra starii tehnice a unui autovehicul utilizat inainte de achizitionare.

 • PROGRAMARE / ADAPTARE

  Remediere defecte ale sistemelor electronice auto, deblocarea unor functii si personalizarea acestora.

 • REGENERARE FILTRU DE PARTICULE

  Proceduri complete de regenerare a sistemelor de limitare a poluarii masinilor dotate cu motor Diesel.

 • RESETARE AUTO

  Eliminarea unor martori de service sau inspectie sau resetarea intervalelor de mentenanta in urma interventiilor.

© Copyright 2016 Diagnoza-auto-bucuresti.ro - Diagnoza auto mobila Range Rover Bucuresti Ilfov --- Toate drepturile rezervate.