NU SOLICITAM SI NU PROCESAM DATE CU CARACTER PERSONAL

       Firma noastra nu solicita si nu lucreaza cu date sau informatii cu caracter personal. Prin intrarea in contact cu noi ne oferiti niste informatii de baza necesare pentru a ne permite sa initiem o relatie contractuala.
Site-ul nostru nu foloseste cookie-uri sau alte mijloace de inregistrare si urmarire a vizitatorilor, ci doar mecanisme de baza necesare pentru securizare si statistici.
Mai exact, la initierea unui contact cu noi, dupa ce aflam problema pe care o aveti si daca putem sa va ajutam, ne dati un minim de detalii care sa ne permita sa incepem colaborarea. Nu vom solicita niciodata detalii personale, date de cont, adrese de email sau alte informatii care sa va poata identifica.
Nu solicitam si nu folosim datele de identificare personala (telefon, adresa, email etc.) pentru oferte comerciale sau pentru comunicatii de tip newsletter. Nu avem parteneriate cu companii de publicitate si nu divulgam detaliile operatiunilor noastre unor terte persoane/entitati.
Site-ul nostru nu urmareste si nu colecteaza informatii despre istoricul de navigare, preferinte sau origine a vizitatorilor, fiind pastrate doar (temporar) informatiile generale care intra la capitolul statistici si informatii care tin de securitatea informatica, necesare pentru investigarea unor eventuale agresiuni cibernetice. Acestea nu parasesc serverele noastre si nu sunt divulgate unor terte persoane/entitati.
Va asiguram ca pastram discretie maxima in legatura cu toate solicitarile, ca avem grija chiar si de putinele informatii pe care le avem la dispozitie si ca respectam intocmai prevederile noilor legislatii europene in vigoare din domeniul protectiei datelor personale.
Daca doriti totusi mai multe informatii, va rugam sa ne contactati folosind detaliile din pagina dedicata.

CINE SUNTEM

Diagnoza auto Bucuresti este o firma specializata in domeniul auto care ofera servicii de calitate ireprosabila la preturi imbatabile.
Desi lista completa este foarte cuprinzatoare putem aminti doar cateva:

 • DIAGNOZA PARAMETRI SISTEM

  Urmarirea parametrilor pentru diversele module instalate ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag

 • DIAGNOZA SISTEM CLIMATIZARE

  Diagnosticare aer conditionat, clima si orice alt tip de sistem sau subsistem de climatizare auto.

 • EVALUARE AUTO SECOND HAND

  Analiza cuprinzatoare asupra starii tehnice a unui autovehicul utilizat inainte de achizitionare.

 • PROGRAMARE / ADAPTARE

  Remediere defecte ale sistemelor electronice auto, deblocarea unor functii si personalizarea acestora.

 • REGENERARE FILTRU DE PARTICULE

  Proceduri complete de regenerare a sistemelor de limitare a poluarii masinilor dotate cu motor Diesel.

 • RESETARE AUTO

  Eliminarea unor martori de service sau inspectie sau resetarea intervalelor de mentenanta in urma interventiilor.

© Copyright 2016 Diagnoza-auto-bucuresti.ro - Tester auto mobil ORICE MODEL Bucuresti Ilfov --- Toate drepturile rezervate.